Medalioni cover
Medalioni

Medalioni

Noizy, Stresi

Lyrics

Kur vim na, bohet nami

Ça u bo, ça u bo

Pse po bjen alarmi (yeah)

O sa bukur po rrin medaljoni

Ju e dini kush janë t’parët, pse nuk e pranoni? (Yeah)

Dhe për rekorde sun na flet asnjoni

Kena dy dekada n’lojë, s’keni ça na boni (yeah)

Dhe ja ku jena tash si cikloni

Ma t’fortë se kurrë, sun na përballoni (yeah)

Eyoo, brrr

Ye, ye, ye, ye

Noizee (aha)

Eyo Stresinjo

I hi flak si përnatë, çunat po zbarkojnë n’asfalt

15 vjet gazin tap, m’thuj kush o tash me na nal

Tu qi karriera, sakat, 2 lëvizje, shah mat

2 legjenda ku mi ka (haha)

Hyna n’koncert eskort, fly shpejt konkord

Super pidha t’ron n’to, thyhet clubi bie n’tokë

Tu bo pare dhe t’martën, 2 kapuça n’2 t’natës

Prapë me çunat e lagjes, ndajmë paret dhe hesapet

S’un e nxen, s’un e prek

Provokon, vetëm qesh

Kur e shef, kur e don, veç e merr

Ajo lun, ajo lun, unë e din, krejt e dun

Krejt qytetin e lë pa men

Gang shit, bad shit, fake shit, same shit

Number one playlist, jo me neve s’ka diss

Nëse don me dal, merri shoqet hajde dalim

Edhe ikim diku larg ku t’na dali (Gunshot)

Kur vim ne, bohet nami

Ça u bo, ça u bo

Pse po bjen alarmi (yeah)

O sa bukur po rrin medaljoni

Ju e dini kush janë t’parët, pse nuk e pranoni? (Yeah)

Dhe për rekorde sun na flet asnjoni

Kena dy dekada n’lojë, s’keni ça na boni (yeah)

Dhe ja ku jena tash si cikloni

Ma t’fortë se kurrë, sun na përballoni (yeah)

Ajo ngjan si latina, na boni për aspirina

Format e trupit, çfarë linja

Ku ku moj none, ça piva?

U bona tap veç tu pa, u bona drras, kesh tu ra

Mi mori ment, trupi saj me kthesa, Llogara

Kerrin n’tokë për asfalti, ora n’dorë sa pallati (mhh)

Kaloi afati, t’zuna venin, transplanti

S’jam i fortë si Vandami, jam i mençum, dibrani

Nëse t’foli me kunja, s’ka pidhnone ta kapi

Me ta tëjt n’fëjt pa t’vëjt, a thu kishe bërtëjt

Ose ka i kishe çu sëjt, kën e kishe vrëjt

Jam i keq, jam i sham, ma pidhnone s’ke pa

Kur e ki shokin si vetja, ta çoj vendin n’hava

Sa shpejt u prajshe mor klish, unë hala s’ja kam nis

Kta po dojnë me ma bo zborrin, une krejt i kom gris

Ku ku i poshtër ja qivja, si thojnë nga Vlora mo bisha

Zinjo dhe Stresinjo, sikur kopsa dhe kmisha (Gunshot)

Kur vim ne, bohet nami

Ça u bo, ça u bo

Pse po bjen alarmi (yeah)

O sa bukur po rrin medaljoni

Ju e dini kush janë t’parët, pse nuk e pranoni? (Yeah)

Dhe për rekorde sun na flet asnjoni

Kena dy dekada n’lojë, s’keni ça na boni (yeah)

Dhe ja ku jena tash si cikloni

Ma t’fortë se kurrë, sun na përballoni (yeah)

Featured in

Similar tracks

Similar artists

Dhurata Dora

125 711 fans

Dafina Zeqiri

32 652 fans

Mozzik

125 399 fans

Butrint Imeri

27 641 fans

Discography